Thuis

Shanghai Junrong Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Concentreert Industrieel Co. van Shanghai zich Junrong, Ltd bij de productie van de plastiekenzak meer dan 11 jaar. Onze hoofdproducten zijn PE plastic zakken (met inbegrip van de zak van de fruitverpakking, de zak van de voedselverpakking, het winkelen zak, vuilniszak, T-shirtzak, broodjeszak enz.). Onze exportgerichte producten, hoofdzakelijk uitgevoerd naar Japan, Nieuw Zeeland, Jamaïca, de Verenigde Staten en andere landen.

Ons bedrijf heeft de BRC-certificatie en ISO9001-certificatie. Wij worden ook toegekend als Onderneming van het Waarnemen van Contract en Taxerend Krediet, deel een Belastingbetaler en de Gediplomeerde Onderneming van AEO in. Het bedrijf is uitgerust met techniekonderzoekscentrum, geëngageerd aan de ontwikkeling en de bevordering van nieuwe producten geweest.

Als onze snelgroeiende bedrijfsontwikkeling, bewogen wij ons aan de nieuwe plaats aan het eind van 2016, die met de totale oppervlakte als 26680 Vierkante meters. Er zijn twee onafhankelijke workshops in de eerste fase van het. De nieuwe plaats met geschikt vervoer, naast Jiangmen-Weg en Snelweg, neemt over een half uur′ s aandrijving aan de Jiangmen-haven. om de productieefficiency te verbeteren, hebben wij de nieuwste geavanceerde van de hoge snelheidsuitdrijving en omzetting machines gekocht, die capaciteit per hoofd toelaten om industrie-leidende niveaus te bereiken. 60% van onze werknemers hebben meer dan 10 jaar van ervaring in de plastiekenindustrie, die niet alleen onze efficiency, maar ook onze producten′ effectief kwaliteit het controleren verzekert.

Wij hebben het volledige en wetenschappelijke kwaliteitsbeheersysteem. Onze integriteit, sterkte en productkwaliteit hebben klanten′ lof verkrijgen. De welkom vrienden van alle gangen van het leven komen hier voor het bezoeken, begeleidings en bedrijfsonderhandelingen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Ons bedrijf werd opgericht in 2009. Vanaf 2009 tot 2012, brachten wij een totaal van 3 jaar door die PE Film, HDPE Film, LDPE Film en hun producten ontwikkelen. De gelanceerde verkoop van juli 2013 officieel.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Merken : junrong

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 100000000-500000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%